fbpx
„Iubirile trec, copiii rămân…“

La magazin

de

Nu pot sa intru cu Iza intr-un magazin de imbracaminte, pentru ca se ascunde printre haine, o pierd printre umerase, fac slalom printre manechine ca s-o prind, rugandu-ma sa nu ma ocarasca cumva – cu amabilitatea tipic romaneasca – vreo vanzatoare sau, mai rau, sa ma puna sa platesc vreuna dintre hainele date jos de pe stativ in joaca Izei.

„Dupa ce ai copii, nu mai esti niciodata liber” – spunea doamna Ilena Vulpescu, cea pe care indraznesc, cu emotie, cu sfiala, cu mandrie, s-o numesc colega noastra de la Tango pentru ca, din luna februarie, va scrie cot la cot cu noi. Ma incumet sa duc gandul si mai departe si sa spun ca, dupa ce ai copii, nu mai poti avea niciodata haine elegante, fiindca fie ti le mototolesc pruncii dusi in brate in numele rasfatului si al slabiciunii lor, fie, cand se fac oleaca mai mari, nu-ti mai dau niciodata ragazul sa-ti alegi haine noi, pe care sa le probezi in tihna.

 

Categorii:
Iza

Comentarii

 • E mai bine asa , Alice. Sa aiba cine-ti mototoli hainele, sa fii „sifonata” de manutele propriilor prunci, aminindu-ti cu drag mereu, ca te-a binecuvantat bunul Dumnezeu daruindu-ti-i. Si nu te mai ingrijora inutil de privirile vanzatoarelor de la noi atunci cand intri cu copilul intr-un magazin. Noi, in general intr-un loc public, atunci cand apar copiii, parca devenim salbatici. Oamenii au o atitudine atat de agresiva (fie si numai privirea)viz a viz de copii, pe care zau daca am sa o inteleg vreodata. Ai calatorit mult cred in strainatate, dar nu intalnesti asa ceva acolo. Si nimnei nu-si face probleme ca pruncul lui a „deranjat”vreun lucru de pe raftul vreunui magazin. La noi, oricat ar fi de cuminte un copil, simplu fapt ca a pus piciorusul intr-un magazin provoaca isterie vanzatoarelor. E o problema de mentalitate cred, pe care, cu dezamagire profunda spun,am renuntat sa mai cred ca ne-o vom schimba vreodata. Bucura-te de ei si lasa-i si pe ei sa se bucure de ceea ce vad in jurul lor.
  Din tot sufletul iti spun asta.
  Te sarut.

  delia 14 ianuarie 2013 6:38 Răspunde
 • super poze cu super jucausa!!! Pentru un adult nu mai are farmec orice fel de joaca, doar copii sau adultii lipsiti de marile griji pot intelege frumusetea jocului astuia. Oricum super poze de care o sa se bucure si Iza cind va fi mult mult mai mare.

  iris40 14 ianuarie 2013 13:44 Răspunde
 • Poze simpatice, fetita nostima, hainele se lasa sifonate de manutele scumpe.

  Se largeste in jurul tau Alice, cercul doamnelor cu talent, cu har! Felicitari, pentru reusita cooptarii!

  Lacramioara 15 ianuarie 2013 20:29 Răspunde
 • Si baietelul meu cel mic face la fel ca Iza! 🙂 Ii place sa intre si prin cabinele de proba; eu il las, ii spus sa tina draperia ca sa ma pazeasca de ochii indiscreti ai celor din magazin, iar el e foarte incantat ca e cavalerul meu protector! Odata, tot iesind si intrand in cabina unde eu probam diverse (dar mi-am permis sa-mi iau doar un articol…), a incurcat cabinele si a dat peste o alta persoana, o doamna:)…a fost haios…iar doamna a fost intelegatoare, ca altfel…
  Ce fotografii frumoase, Alice! Ce incantata e fetita ta cea mica!

  Violette 20 ianuarie 2013 15:24 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title