fbpx
„Iubirile trec, copiii rămân…“

Loc de dragoste si de rasfat. Fason

de

Prietena noastra, Cristina Grama, si colegii ei de la Fason ne fac toate mofturile. Nu doar realizam impreuna cele mai frumoase, mai pline de emotie pictoriale, in care vedetele au coafuri elegante, moderne, zapacite, potrivite, dar si noi ne ingaduim sa petrecem in saloanele Cristinei timp de rasfat si de infrumusetare.

Ieri, Iza s-a coafat pentru prima data in viata, si a fost atat de fericita, incat a topait de bucurie si s-a plimbat prin salon in ture prelungi, intortocheate. „Ca sa ma admire lumea”, a spus. Sigur ca mai fuseseram cu ea la tuns, dar primele onduleuri, primele buclisoare, primele inele ale cochetariei ieri le-a primit in dar, chiar de la talentata inventatoare a saloanelor Fason, Cristina Grama, careia nu-i pot multumi niciodata indeajuns pentru ajutorul pe care ni-l da noua, celor care trudim din dragoste pentru Tango si, desigur, din adoratie, pentru copiii nostri dulci si rasfatati.

Dincolo de asta… Iza are trei ani si o luna. Oare nu-i un pic cam devreme pentru o coafura atat de profesionista? Sau, pentru eleganta, nu e niciodata prea devreme?

 

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

 • Draga de ea, ce fericita trebuie sa fi fost, se vede pe fata ei 🙂 Ii sta tare bine, si cu bucle si cu parul ei drept, cu bretonelul ala cochet.

  CarmenP 6 februarie 2013 9:27 Răspunde
  • Da, a fost foarte fericita, cred ca vom mai merge si alte dati:)

   Alice Nastase Buciuta 10 februarie 2013 13:02 Răspunde
 • Cred ca e totusi prea devreme pentru asa ceva, mai ales fixativ si onduleuri…parerea mea. Si eu am o fetita care este foarte cocheta, ii alegem tunsori care sa fie „la moda”, dar nu as merge atat de departe. Nici macar daca ar avea 16-17 ani…Oricum, bine ca a stat cumintica la tuns, fetita mea face un circ total pentru ca „ma doale, mami, ma doale”…

  Codrinne 10 februarie 2013 13:10 Răspunde
 • Alice, nu-i prea devreme pentru Izuca noastra. Ii sta foarte bine! Si daca se poate de ce nu? O pup cu toata dragostea 🙂

  Moi 21 februarie 2013 14:47 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title