fbpx
„Iubirile trec, copiii rămân…“

Cele mai frumoase petreceri, cele mai frumoase amintiri

de

La Mayateka, pe taramul lui Zurli, am trait cele mai frumoase petreceri. La Mayateka, pe taramul lui Zurli, am adunat amintiri pentru o viata. Am ras, am dansat si am plans. Pentru ca nu cred ca exista parinte care sa nu lacrimeze, macar in taina, cand copilul lui adauga inca un an, cand stie ca s-a mai risipit o felie de viata impreuna, cand o familie s-a mai apropiat cu un pas de miracol si de inevitabil.

Victor e lumina sufletului meu, e baiatul meu desavarsit, e poetul care naste cuvinte de aur, e sufletul meu renascut, reintrupat. L-am serbat, asa cum am stiut mai nastrusnic si mai insufleit, acasa, iar apoi i-am invitat prietenii la Mayateka, sa-l imbratiseze, odata cu noi… La multi ani, puiul meu adorat!

 

 

Categorii:
Victor

Comentarii

  • Frumos! Sa fie sanatos si fericit, sa aiba o viata buna! Si eu sunt foarte emotionata la aniversarile copiilor mei: sunt fericita pentru ei cand ii vad incantati, sanatosi, mandri de a fi sarbatoriti, in centrul atentiei, fericiti stiindu-se iubiti si, totodata, mi se strange inima la amintirea perioadei in care ma chinuiam ‘sa-i fac mari’ de una singura…si plang o secunda de durere retraita si plang din nou si final de mandrie, bucurie, fericire ca mama.
    Sa va traiasca toti ‘puii’!

    Violet 2 mai 2013 22:11 Răspunde
  • Sa va traisca Victor si ceilalti bineinteles. La multi ani pentru el. Sa fie sanatos, fericit si norocos.

    delia 21 mai 2013 5:54 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title